ServeersterName10kV-olie ondergedompeld distributietransformatorHoge aandacht van de industrie

  • vrijgavetijd:2022-09-09 15:49:40
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:629
  • Korte omschrijving:

    ServeersterName,Dry type transformator bedrijfDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van

Artikel inhoud

Dry type transformator bedrijf

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen,ServeersterNameAlle transformatoren, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening,ServeersterName315 prijs van droge transformator, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

ServeersterNameDe droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Bulgan.lekkage van zegelolie

lekkage van zegelolie

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;


ServeersterName10kV-olie ondergedompeld distributietransformatorHoge aandacht van de industrie



Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Kosten van energieDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk,ServeersterNameWat vind je van box transformator meter, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, graag controlerenDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Energiebesparende analyse van de transformator

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

ServeersterNameVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

GebouwdOverige productinformatie
  • BalassagyarmatNameLift met dubbele mast van aluminiumlegeringGrijp de markt

    BalassagyarmatNameLift met dubbele mast van aluminiumlegeringGrijp de markt

  • Prouskov.Mobiele lift met schaarvorkEnergiebesparende methoden op verschillende gebieden

    Prouskov.Mobiele lift met schaarvorkEnergiebesparende methoden op verschillende gebieden

  • Camiri.Structuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorVeld zal profiteren

    Camiri.Structuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorVeld zal profiteren

  • Miami.Vast hefplatformWorkshop procesanalyse

    Miami.Vast hefplatformWorkshop procesanalyse

  • Miami.Volledig zelfverheffend platformvoertuigWat is de voogdij over?

    Miami.Volledig zelfverheffend platformvoertuigWat is de voogdij over?

  • Mesa.kgmElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenHoe de kwaliteit te beoordelen?

    Mesa.kgmElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenHoe de kwaliteit te beoordelen?

  • Dallas.8 meter elektrische liftWat zijn over het algemeen inbegrepen?

    Dallas.8 meter elektrische liftWat zijn over het algemeen inbegrepen?

  • Dallas.Elektrisch hijsonderhoudsplatformWat is de productietechnologie?

    Dallas.Elektrisch hijsonderhoudsplatformWat is de productietechnologie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!