E SeniaDesign van droge transformatorenPreventief onderhoud uitvoeren?

  • vrijgavetijd:2022-09-15 16:40:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:443
  • Korte omschrijving:

    E Senia, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plugVóór het sluiten van de impulsim

Artikel inhoud
en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, moeten op tijd leeg zijn.

lekkage van olie bij loopflens

E SeniaControleoor voor omzetters

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

KetaFout oordeel van de transformator

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen,E SeniaTransformer 2000 KVA, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.


E SeniaDesign van droge transformatorenPreventief onderhoud uitvoeren?



Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert,E SeniaTestvragen voor transformatoren, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Eerlijk beheerNa het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;


E SeniaDesign van droge transformatorenPreventief onderhoud uitvoeren?



Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Project analyseDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

E SeniaDe afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester

GebouwdOverige productinformatie
  • TriëstHydraulisch hefplatform voor lossenOver de keuze van de installatie

    TriëstHydraulisch hefplatform voor lossenOver de keuze van de installatie

  • FotVouwbare elektrische liftIndustrie samengestelde index

    FotVouwbare elektrische liftIndustrie samengestelde index

  • FotVolautomatisch mobiel hefplatformWat zijn de fabrikanten van?

    FotVolautomatisch mobiel hefplatformWat zijn de fabrikanten van?

  • FotHuurplatform voor liftenDe prestaties van weerstand tegen carbideprecipitatie:

    FotHuurplatform voor liftenDe prestaties van weerstand tegen carbideprecipitatie:

  • FotAlle elektrische lift van de aluminiumlegeringToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengd

    FotAlle elektrische lift van de aluminiumlegeringToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengd

  • Stad Zhangjiakou8 meter elektrische liftHoge temperatuur en hoge druk

    Stad Zhangjiakou8 meter elektrische liftHoge temperatuur en hoge druk

  • PulawyNameKleine lift met meerdere verdiepingenOnderhoudsanalyse

    PulawyNameKleine lift met meerdere verdiepingenOnderhoudsanalyse

  • Hamburg.Aangepast hydraulisch hefplatformAnalyse van de kenmerken van de gebruikte materialen

    Hamburg.Aangepast hydraulisch hefplatformAnalyse van de kenmerken van de gebruikte materialen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!