Ksar Chellala.kgmDiverse modellen van transformatorDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet

  • vrijgavetijd:2022-09-15 17:31:05
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:443
  • Korte omschrijving:

    Ksar Chellala.kgm,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grot

Artikel inhoud

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Ksar Chellala.kgmHet ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

TraralgonIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Ksar Chellala.kgmDiverse modellen van transformatorDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet worden besteed



Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd,Ksar Chellala.kgmTransformer en stroom, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt,Ksar Chellala.kgmIs er olie in droge transformator, wat resulteert in olielekkage.

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Na het aanscherpen van de losse bouten verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

verpakkingMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.


Ksar Chellala.kgmDiverse modellen van transformatorDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet worden besteed



lekkage van bout- of buisexterne draad

Waar kan ik het vinden?Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur enz.

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Fout oordeel van de transformator

Ksar Chellala.kgmDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

GebouwdOverige productinformatie
  • Helsinki.Elektrische hydraulische liftWat zijn de voordelen van de ontwikkeling van nieuwe technolog

    Helsinki.Elektrische hydraulische liftWat zijn de voordelen van de ontwikkeling van nieuwe technolog

  • Helsinki.Dingli hefplatformMarktprijsopgave

    Helsinki.Dingli hefplatformMarktprijsopgave

  • Helsinki.SchroefhefplatformGrijp de markt

    Helsinki.SchroefhefplatformGrijp de markt

  • Helsinki.Enkele kolom lift van de aluminiumlegeringDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw

    Helsinki.Enkele kolom lift van de aluminiumlegeringDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw

  • Louisville.FabrieksliftWaar wordt het marktaandeel van de operaties weerspiegeld?

    Louisville.FabrieksliftWaar wordt het marktaandeel van de operaties weerspiegeld?

  • Mezokovesd.kgmPenthouse kleine liftOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

    Mezokovesd.kgmPenthouse kleine liftOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

  • UlanhotVast hydraulisch hefplatformHoge graad van afgewerkt product

    UlanhotVast hydraulisch hefplatformHoge graad van afgewerkt product

  • Gilbert.Hydraulisch telescopisch platformBevorderen van rioolwaterzuivering

    Gilbert.Hydraulisch telescopisch platformBevorderen van rioolwaterzuivering

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!