El Hadjar.Droge transformator 125kvaEnergiebesparing en verbruiksvermindering is de toekomstige ontw

  • vrijgavetijd:2022-09-16 08:30:24
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:503
  • Korte omschrijving:

    El Hadjar.,De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige gelei

Artikel inhoud

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

El Hadjar.Verhoging van het proces van droge transformator?

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Balti.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Fout oordeel van de transformator


El Hadjar.Droge transformator 125kvaEnergiebesparing en verbruiksvermindering is de toekomstige ontwikkelingsrichting van ondernemingen



Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, de verbranding van de behuizing veroorzaakt,El Hadjar.Analyse van transformatoren, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

fabrikant van droge transformatoren

Beheer van apparatuurDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom maar er zijn veel berekeningsmethoden.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen,El Hadjar.Alarm-temperatuur van droge transformator, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.


El Hadjar.Droge transformator 125kvaEnergiebesparing en verbruiksvermindering is de toekomstige ontwikkelingsrichting van ondernemingen



lekkage van zegelolie

Professionele is koning.In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai,El Hadjar.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompeling, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Fabriek voor droge transformatoren

GebouwdOverige productinformatie
  • Cosenza.kgmLiften voor bouwplaatsenHoe de filmpitch te kiezen?

    Cosenza.kgmLiften voor bouwplaatsenHoe de filmpitch te kiezen?

  • TrinidadStandard voor de omzettingsverhouding van de transformatorAnalyse van de status quo van de o

    TrinidadStandard voor de omzettingsverhouding van de transformatorAnalyse van de status quo van de o

  • Roosendaal.Schaarlift kleinWelke industrie kan worden gebruikt?

    Roosendaal.Schaarlift kleinWelke industrie kan worden gebruikt?

  • Roosendaal.Voertuig voor hydraulisch hefplatformInleiding tot gebruiksspecificaties

    Roosendaal.Voertuig voor hydraulisch hefplatformInleiding tot gebruiksspecificaties

  • KoshalinBemannd hydraulisch hefplatformStabiele ontwikkelingsverwachtingen

    KoshalinBemannd hydraulisch hefplatformStabiele ontwikkelingsverwachtingen

  • Norfolk.kgm4 meter hoge elektrische liftStatus van bewegingsfoutdiagnose

    Norfolk.kgm4 meter hoge elektrische liftStatus van bewegingsfoutdiagnose

  • Norfolk.kgmElektrisch eenvoudig hefplatformWat zit er achter?

    Norfolk.kgmElektrisch eenvoudig hefplatformWat zit er achter?

  • Norfolk.kgmGebogen hefplatform van de armliftHoe kiest u internetmarketing?

    Norfolk.kgmGebogen hefplatform van de armliftHoe kiest u internetmarketing?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!