Beterou.Fabrikant van transformatorenOperationele constructie voordelen

  • vrijgavetijd:2022-09-18 13:25:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:260
  • Korte omschrijving:

    Beterou., de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en

Artikel inhoud
de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Beterou.Energiebesparende analyse van de transformator

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

San Gregorio de NiguaOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, alle normale productie grote stroomuitval veroorzaakt,Beterou.Kenmerken van de transformator voor droge typedistributie, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.


Beterou.Fabrikant van transformatorenOperationele constructie voordelen



Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

verpakkingDe droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’ D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator,Beterou.Yuxi transformator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten,Beterou.Wat is de belangrijkste functie van de transformator, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.


Beterou.Fabrikant van transformatorenOperationele constructie voordelen



Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Nauwkeurige afwerkingIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Beterou.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Fabriek voor elektrische transformatoren

GebouwdOverige productinformatie
  • YangquanHydraulische hefplatform vrachtliftVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwicht

    YangquanHydraulische hefplatform vrachtliftVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwicht

  • Pozarewatz.kgmTransformer boxBedrijven moeten rekening houden met de belangenafweging

    Pozarewatz.kgmTransformer boxBedrijven moeten rekening houden met de belangenafweging

  • Hamburg-WandsbekHydraulisch hefplatform hydraulischEr zijn staatsgrepen voor onderhoud en schoonmaak

    Hamburg-WandsbekHydraulisch hefplatform hydraulischEr zijn staatsgrepen voor onderhoud en schoonmaak

  • Maassluis.Elektrisch platform van de liftFuncties, prestaties en toepassing

    Maassluis.Elektrisch platform van de liftFuncties, prestaties en toepassing

  • Maassluis.12 meter mobiel hefplatformBedrijfsproductie

    Maassluis.12 meter mobiel hefplatformBedrijfsproductie

  • Maassluis.Lift hydraulisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen bij installatie en onderhoud

    Maassluis.Lift hydraulisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen bij installatie en onderhoud

  • Maassluis.De lijst van de liftende machine van de aluminiumlegeringGeconcentreerde concurrentie in d

    Maassluis.De lijst van de liftende machine van de aluminiumlegeringGeconcentreerde concurrentie in d

  • VenissieuxBouwliften voor bouwplaatsenWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerpplan voor het

    VenissieuxBouwliften voor bouwplaatsenWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerpplan voor het

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!