Maun.Functie van een transformator met olieonderdompelingHoe te kiezen

  • vrijgavetijd:2022-09-19 15:59:28
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:247
  • Korte omschrijving:

    Maun.,Fabriek voor droge transformatorenkV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroom

Artikel inhoud

Fabriek voor droge transformatoren

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Maun.Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Fabriek voor elektrische transformatoren

Dordrecht.In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is,Maun.Toepassing van droge transformator,Maun.Distributietransformator voor het type vak, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Oorzaken van brand in transformator


Maun.Functie van een transformator met olieonderdompelingHoe te kiezen



Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is,Maun.Brandmerk droogtype transformator, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Online raadplegingElektrische transformator-installatie

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.


Maun.Functie van een transformator met olieonderdompelingHoe te kiezen



Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Uitvoerende normFout oordeel van de transformator

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Maun.Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken de schakelstroom aan elke kant te verbreken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%

GebouwdOverige productinformatie
  • Bakersfield.kgmMicro elektrische liftWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

    Bakersfield.kgmMicro elektrische liftWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

  • Bakersfield.kgmOpenluchthefplatformSituatie analyse

    Bakersfield.kgmOpenluchthefplatformSituatie analyse

  • Bakersfield.kgmPlateau schaar heftafelOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

    Bakersfield.kgmPlateau schaar heftafelOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

  • Bakersfield.kgmMi aluminiumlegeringsliftProductiewaarde blijft stijgen

    Bakersfield.kgmMi aluminiumlegeringsliftProductiewaarde blijft stijgen

  • BaltimoreWerkplaats vrachtlift liftOp welke aspecten van de operatie moet gelet worden?

    BaltimoreWerkplaats vrachtlift liftOp welke aspecten van de operatie moet gelet worden?

  • Oryol.Scb13-1600kva droge transformatorWaar moet u op letten tijdens het gebruik?

    Oryol.Scb13-1600kva droge transformatorWaar moet u op letten tijdens het gebruik?

  • Rimini.Vaste heflift voor ladingHoe doe je goed werk als je mislukkingen wilt voorkomen?

    Rimini.Vaste heflift voor ladingHoe doe je goed werk als je mislukkingen wilt voorkomen?

  • Rimini.Elektrisch hefplatform voor driewielersWat zijn de bedieningsstappen?

    Rimini.Elektrisch hefplatform voor driewielersWat zijn de bedieningsstappen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!