NgaountIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatorenDroogmethode van de industrie

  • vrijgavetijd:2022-09-21 14:39:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:336
  • Korte omschrijving:

    Ngaount,De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omda

Artikel inhoud

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

NgaountDe bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, wat resulteert in isolatie schade.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Oum Hadjer.Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Fabrikant van transformatoren

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.


NgaountIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatorenDroogmethode van de industrie



lekkage van bout- of buisexterne draad

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Welkom gesprekkenVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel trage veroudering van de isolatie,NgaountTabel van verliezen van distributietransformator, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.


NgaountIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatorenDroogmethode van de industrie



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Ontwikkeling CurriculumDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel,NgaountPrijs van 2000kVA droge transformator, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

NgaountMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling,NgaountWat zijn de olie onderdompelde transformatoren bescherming, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

GebouwdOverige productinformatie
  • Jiuyuan.500 kg kleine liftNieuwscitaat

    Jiuyuan.500 kg kleine liftNieuwscitaat

  • Gabu.Productietechnologie van transformator met olieonderdompelingShowcase van vakmanschap

    Gabu.Productietechnologie van transformator met olieonderdompelingShowcase van vakmanschap

  • SazhalombattaKleine lift beweegbaarWat zijn de werkfactoren

    SazhalombattaKleine lift beweegbaarWat zijn de werkfactoren

  • SazhalombattaElektrische kleine hefplatformtruckInternationaal instituut voor kleuronderzoek

    SazhalombattaElektrische kleine hefplatformtruckInternationaal instituut voor kleuronderzoek

  • zuidelijke voorstedenHydraulisch hefplatformVeld zal profiteren

    zuidelijke voorstedenHydraulisch hefplatformVeld zal profiteren

  • Maarssen.Elektrisch schaartype hefplatformHoog draagvermogen

    Maarssen.Elektrisch schaartype hefplatformHoog draagvermogen

  • Maarssen.Ophef- en klimplatformWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?

    Maarssen.Ophef- en klimplatformWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?

  • Maarssen.SchaarliftplatformWat zijn de kwaliteitsmethoden?

    Maarssen.SchaarliftplatformWat zijn de kwaliteitsmethoden?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!