Tiko.Lettertype transformatorWat zijn de externe factoren die de verwerking beïnvloeden?

  • vrijgavetijd:2022-09-22 18:41:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:301
  • Korte omschrijving:

    Tiko.,Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:Oscillatie van het droge type transformator wo

Artikel inhoud

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Tiko.De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Basyun.kgmVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Productieproces en stappen van droge transformator

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.


Tiko.Lettertype transformatorWat zijn de externe factoren die de verwerking beïnvloeden?



Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator,Tiko.Transformer voor circuits, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage,Tiko.Marktanalyse van droge transformatoren,Tiko.660V tot 380V driefasetransformator, wat resulteert in isolatie schade.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, zodra de lading toeneemt zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Waar is het?De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.


Tiko.Lettertype transformatorWat zijn de externe factoren die de verwerking beïnvloeden?



Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

InstallatiewerkenVerminderde isolering

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Tiko.Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting gemeenschappelijke storingen en inslag.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

GebouwdOverige productinformatie
  • OffenbachGroot hefplatformWelke slechte methoden moeten worden voorkomen?

    OffenbachGroot hefplatformWelke slechte methoden moeten worden voorkomen?

  • OffenbachHefplatform van aluminiumlegeringStart een nieuw marketingmodel

    OffenbachHefplatform van aluminiumlegeringStart een nieuw marketingmodel

  • Stad SanheVrachtlift met twee verdiepingenRealiseer de transformatie van de productstructuur

    Stad SanheVrachtlift met twee verdiepingenRealiseer de transformatie van de productstructuur

  • Zambiaworld.kgmTransmissietransformatorAnalyseer de voordelen ervan

    Zambiaworld.kgmTransmissietransformatorAnalyseer de voordelen ervan

  • Jinghai.Eenvoudige kleine mobiele liftWat zijn de specifieke kenmerken van

    Jinghai.Eenvoudige kleine mobiele liftWat zijn de specifieke kenmerken van

  • Jinghai.Vast hefplatform vrachtwagenProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

    Jinghai.Vast hefplatform vrachtwagenProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

  • Rimini.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformKies de juiste voor verschillende kenmerken

    Rimini.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformKies de juiste voor verschillende kenmerken

  • SwarthNameKleine elektrische lier liftWat is de classificatie en prestatie van?

    SwarthNameKleine elektrische lier liftWat is de classificatie en prestatie van?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!