Obala.Model en betekenis van olie ondergedompelde transformatorOnderhoudsstappen

  • vrijgavetijd:2022-09-23 20:43:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:254
  • Korte omschrijving:

    Obala.,Wanneer we olie ondergedompelde transformator, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-cap

Artikel inhoud

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid,Obala.Isolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompeling, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Het flenzen oppervlak is ongelijk de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

El SausVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.


Obala.Model en betekenis van olie ondergedompelde transformatorOnderhoudsstappen



Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde,Obala.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompeling, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Economisch beheerHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.


Obala.Model en betekenis van olie ondergedompelde transformatorOnderhoudsstappen



Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheidBeschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, % en % per rang.

Obala.Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

GebouwdOverige productinformatie
  • Alphen aan den RijnZelfgemaakt liftplatformKenmerken van het product:

    Alphen aan den RijnZelfgemaakt liftplatformKenmerken van het product:

  • Alphen aan den RijnEnige mast aluminiumlegering hefplatformGerelateerde standaardindex

    Alphen aan den RijnEnige mast aluminiumlegering hefplatformGerelateerde standaardindex

  • Darmstadt.kgmSchaarlift in de autoBedrijfsprocesparameters aanpassen

    Darmstadt.kgmSchaarlift in de autoBedrijfsprocesparameters aanpassen

  • NtungamoTransformer DaquanAltijd

    NtungamoTransformer DaquanAltijd

  • Xinrong.kgmVaste schaarhofttafelMethode om nep en inferieur te identificeren

    Xinrong.kgmVaste schaarhofttafelMethode om nep en inferieur te identificeren

  • Xinrong.kgmOpheffende mobiele platformwagenDe huidige marktruimte in de industrie is enorm

    Xinrong.kgmOpheffende mobiele platformwagenDe huidige marktruimte in de industrie is enorm

  • Nai sur SeineHydraulisch platform hijsplatformMarktverkopen

    Nai sur SeineHydraulisch platform hijsplatformMarktverkopen

  • Sesto San GiovanniElektrische vorkheftafelSpeel de rol van anti-diefstal

    Sesto San GiovanniElektrische vorkheftafelSpeel de rol van anti-diefstal

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!