Kinkala.kgmPrijslijst van de 630kVA box type transformatorTrend in industriële ontwikkeling:

  • vrijgavetijd:2022-09-25 15:37:42
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:568
  • Korte omschrijving:

    Kinkala.kgm,Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te v

Artikel inhoud

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Kinkala.kgmElektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Morfou.Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Look van olie van de radiator


Kinkala.kgmPrijslijst van de 630kVA box type transformatorTrend in industriële ontwikkeling:



Fabriek voor elektrische transformatoren

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Ontwikkeling van de markt*Idquo; YN,Kinkala.kgmBeginsel van olieonderdompelde krachttransformator, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur,Kinkala.kgmPrijs van droge transformator, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:


Kinkala.kgmPrijslijst van de 630kVA box type transformatorTrend in industriële ontwikkeling:



Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Aanbeveling en raadplegingVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie,Kinkala.kgmtoepassingen voor droge transformatoren, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Kinkala.kgmMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Look van olie van de radiator

GebouwdOverige productinformatie
  • Haibo BayVolledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

    Haibo BayVolledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

  • Droichead Nua.kgmElektrische lift 6 meterIndustrie onderzoeksrapport

    Droichead Nua.kgmElektrische lift 6 meterIndustrie onderzoeksrapport

  • Droichead Nua.kgmVolledig automatisch elektrisch hefplatformVermoeidheidskracht

    Droichead Nua.kgmVolledig automatisch elektrisch hefplatformVermoeidheidskracht

  • Droichead Nua.kgmHydraulisch liftplatformInterpretatie en observatie

    Droichead Nua.kgmHydraulisch liftplatformInterpretatie en observatie

  • Droichead Nua.kgmZelfrijdende lift van aluminiumlegeringWaar wordt het voornamelijk voor gebruikt?

    Droichead Nua.kgmZelfrijdende lift van aluminiumlegeringWaar wordt het voornamelijk voor gebruikt?

  • Al `AliyahStaatsraster van TransformerClassificatie en functie

    Al `AliyahStaatsraster van TransformerClassificatie en functie

  • Wamza.Mobiele kleine liftDe prijs van materialen wordt zwak aangepast

    Wamza.Mobiele kleine liftDe prijs van materialen wordt zwak aangepast

  • Wamza.Hefplatform vrachtwagen 15 meterWelke industrie kan worden gebruikt?

    Wamza.Hefplatform vrachtwagen 15 meterWelke industrie kan worden gebruikt?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!