Dikhil.kgmStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorPrincipe van ve

  • vrijgavetijd:2022-09-26 08:03:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:179
  • Korte omschrijving:

    Dikhil.kgm,Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst,Dikhil.kgmLeidraad voor d

Artikel inhoud

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst,Dikhil.kgmLeidraad voor de test van transformator,Dikhil.kgmMobiele droge transformator, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,Dikhil.kgmPrijs van droge transformator, moeten op tijd leeg zijn.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Dikhil.kgmTen eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Fout oordeel van de transformator

Paso de los TorrosHoeveel kost de transformator?

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Wat is de belangrijke rol van de transformator


Dikhil.kgmStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorPrincipe van vervormingsproces:



Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

verbruikVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!


Dikhil.kgmStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorPrincipe van vervormingsproces:



Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Doel van het projectDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Dikhil.kgmtransformator met olieonderdompeling

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

GebouwdOverige productinformatie
  • Piacenza.kgmHydraulische lift van aluminiumlegeringWat zijn de kenmerken?

    Piacenza.kgmHydraulische lift van aluminiumlegeringWat zijn de kenmerken?

  • Revitalisatie12 meter liftWat zijn de werkprocessen?

    Revitalisatie12 meter liftWat zijn de werkprocessen?

  • Uvinza.Prijs van 3150kva-transformatorKlik om te bekijken

    Uvinza.Prijs van 3150kva-transformatorKlik om te bekijken

  • Een NasKlein hefplatformVeel gebruikt in de afgelopen jaren

    Een NasKlein hefplatformVeel gebruikt in de afgelopen jaren

  • Een Nas20m hefplatform autoVersterken van het toezicht in de sector

    Een Nas20m hefplatform autoVersterken van het toezicht in de sector

  • GansuNameVeiligheid van het hydraulische hefplatformProductiegroei in de industrie

    GansuNameVeiligheid van het hydraulische hefplatformProductiegroei in de industrie

  • Bekes.2 meter micro elektrisch hefplatformHoe lang kan de koude winter van de bouwmachine-industrie

    Bekes.2 meter micro elektrisch hefplatformHoe lang kan de koude winter van de bouwmachine-industrie

  • Bekes.Hefplatform voor het lossen van opslagBeleggingsinformatie

    Bekes.Hefplatform voor het lossen van opslagBeleggingsinformatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!