Bush.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingGediversifieerde ontwikkeling verbetert

  • vrijgavetijd:2022-09-26 11:55:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:505
  • Korte omschrijving:

    Bush.,Bush.Wijze van koeling van de transformator,Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?De nullijn wordt voorna

Artikel inhoud
Bush.Wijze van koeling van de transformator,

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Bush.Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

lekkage van bout- of buisexterne draad

Vrbasfrance.kgmWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading,Bush.Structurele samenstelling van de met olie ondergedompelde transformator,Bush.800 KVA-olie-type transformator, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Wat is de belangrijke rol van de transformator


Bush.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingGediversifieerde ontwikkeling verbetert het concurrentievermogen van de markt



Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

aanbevelenZet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.


Bush.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingGediversifieerde ontwikkeling verbetert het concurrentievermogen van de markt



Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is kan de belasting worden aangesloten.

Resultaten van de testDe energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Bush.Verspreiding van het geluid van droge transformator

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

GebouwdOverige productinformatie
  • Rolando.Verhoogde aluminiumlegering platformWaar is het gemak van?

    Rolando.Verhoogde aluminiumlegering platformWaar is het gemak van?

  • Gdynia.kgmElektrische lift 6 meterVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwicht

    Gdynia.kgmElektrische lift 6 meterVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwicht

  • Wuerden.Kleine lift voor huishoudelijk gebruikTechnische ondersteuning

    Wuerden.Kleine lift voor huishoudelijk gebruikTechnische ondersteuning

  • Baja.Hydraulisch station van het hefplatformDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

    Baja.Hydraulisch station van het hefplatformDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

  • Majaz al Bab.Selectie van droge transformatorContinue toevoeging van export

    Majaz al Bab.Selectie van droge transformatorContinue toevoeging van export

  • Yuncheng.Mobiel hydraulisch hefplatformTechnische ondersteuning

    Yuncheng.Mobiel hydraulisch hefplatformTechnische ondersteuning

  • Zawelche.Elektrische kleine mobiele liftVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

    Zawelche.Elektrische kleine mobiele liftVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

  • Zawelche.Verticaal hefplatform voor gehandicaptenEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

    Zawelche.Verticaal hefplatform voor gehandicaptenEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!