Regina.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalHet is geliefd bij vele fabrikanten

  • vrijgavetijd:2022-09-28 08:02:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:371
  • Korte omschrijving:

    Regina.,   Eerst laat s praten over de bekende verticale drijfmestpompen. Hier verwijzen we naar ZJL en SP ondergedompelde modde

Artikel inhoud

   Eerst laat s praten over de bekende verticale drijfmestpompen. Hier verwijzen we naar ZJL en SP ondergedompelde modderpompen. Strikt genomen is de dompelbare modderpomp ook een verticale modderpomp, omdat zijn as in principe verticaal is wanneer het werkt, dus het is een goede keuze

   Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste apparatuur te kiezen op basis van onze eigen gebruiksbehoeften wanneer we ervoor kiezen. Het Als we het gebruiken, is de stroom klein.

Regina.   Het is vermeldenswaard dat het mobiele type QW over het algemeen wordt gebruikt zonder een vaste positie dus het wordt meestal tijdelijk gebruikt zonder een elektrische schakelkast, en een speciale persoon is vereist om te controleren

   Potentieel is handig en flexibel. Het is gemakkelijk te bedienen. Het kan worden bediend door een dwaas die de voeding inschakelt onder onderdompeling; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation,Regina.Pijpleidingspomp, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.

Al Fahahil.   Zo wordt het genoemd: dompelbare modderpomp.

   De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is flexibeler. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen, sint en afval. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.

   selectie van pompkop: over het algemeen, zal de pompkop worden bepaald door het vergroten van de marge van �%.


Regina.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalHet is geliefd bij vele fabrikanten



   Naast de hoofdwaaier binnen de apparatuur, zal een set waaier voor het mengen aan de onderkant van de eq worden toegevoegd

  . (wanneer de vloeistof terugstroomt, zal het enorme omgekeerde druk genereren en de pomp beschadigen)

   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.

De kosten zijn redelijkStribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, stop, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassing

   De typeselectieplanning van dompelmestpomp heeft een grote invloed op de levensduur en de bedrijfsstabiliteit. Een wetenschappelijk en redelijk type selectieplan zal van invloed zijn of de modderpomp efficiënte verrichting kan bereiken. De werkende kracht van de modderpomp is zeer hoog en het verlies is klein. Standtijd van de delen van de stroomdoorgang van de pomp

   Wat is de oplossing voor deze situatie?


Regina.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalHet is geliefd bij vele fabrikanten



   Omtrek. Bij de toepassing van drijfmestpomp, moeten we aandacht besteden aan redelijk ontwerp, correcte berekening en geschikte typekelectie, die zeer belangrijk zijn. Naast het hoofdwiel wordt een set roerende waaier toegevoegd aan de bodem van het product, die de neergeslagen slak in een mengsel van water en vaste deeltjes kan spuiten

Productiekosten   Als het warme water binnen ℃ wordt aanbevolen, moet de warmwaterpomp worden gebruikt, en zal het externe kraanwater voor koeling tijdens verrichting worden aangesloten anders zal de motor niet worden verbrand vanwege te hoge middeltemperatuur.

   Er is geen lekkagebeschermer geïnstalleerd: lekkagebeschermer wordt ook wel levensreddend genoemd. Als de lekwaarde van de dompelrioolpomp hoger is dan de werkende stroomwaarde van de lekpreventie,Regina.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp, zal de lekpreventie de voeding van de dompelpomp onderbreken om de normale werking van het materiaal te verzekeren.

   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

Regina.   Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben,Regina.Dompelrioolwaterpomp, moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.

   Stof- en olievlekken op de motor verminderen de warmteafvoercapaciteit van de apparatuur en veroorzaken dat de apparatuurtemperatuur stijgt.

   Oorzaken: er is lucht- of gasaccumulatie in de waterinlaatpijp van de pomp, de watervoorziening is niet voldaan, de verpakking van de vacuümpomp lekt serieus, en de klepklep of klepklep is niet strak gesloten.

GebouwdOverige productinformatie
  • SitaNameHefplatform met schaarvorkAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

    SitaNameHefplatform met schaarvorkAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

  • SitaNameSchroevenlift van aluminiumlegeringVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

    SitaNameSchroevenlift van aluminiumlegeringVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

  • Mulheim.Elektrische embleem banner liftWat is de defectverwerkingsmethode?

    Mulheim.Elektrische embleem banner liftWat is de defectverwerkingsmethode?

  • Savona.kgmKleine lift op de zesde verdiepingVergelijkings- en selectiemethoden voor productkwaliteit

    Savona.kgmKleine lift op de zesde verdiepingVergelijkings- en selectiemethoden voor productkwaliteit

  • BerlijnHydraulisch mobiel hefplatformDroogmethode van de industrie

    BerlijnHydraulisch mobiel hefplatformDroogmethode van de industrie

  • Nefta.kgmScb14 droge transformatorHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

    Nefta.kgmScb14 droge transformatorHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

  • PingshanCity in CanadaKlein hydraulisch hefplatformSelectie-overwegingen

    PingshanCity in CanadaKlein hydraulisch hefplatformSelectie-overwegingen

  • Detroit.Elektrische kettingsliftWat is belangrijker?

    Detroit.Elektrische kettingsliftWat is belangrijker?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!