Metu.thermometer met olieonderdompelingHoe word je een gekwalificeerde operator?

  • vrijgavetijd:2022-09-28 09:12:08
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:432
  • Korte omschrijving:

    Metu., zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.De isolerende laag in het midden van de silicon

Artikel inhoud
zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Metu.Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

transformator met olieonderdompeling

Andoonyworld.kgmVerschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

lekkage van zegelolie


Metu.thermometer met olieonderdompelingHoe word je een gekwalificeerde operator?



De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

fabrikant van droge transformatoren

Inspectie van processenDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.


Metu.thermometer met olieonderdompelingHoe word je een gekwalificeerde operator?



De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Sincere serviceElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen,Metu.rang van isolatie van een transformator met olieonderdompeling, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten zoals elektrische centrales,Metu.Toegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformator, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Hoe droge transformator te selecteren

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Metu.De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is,Metu.3000 olie ondergedompelde transformator, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

GebouwdOverige productinformatie
  • Wu Qiang.Hydraulisch hef- en losplatformJuiste keuze moet aandacht besteden aan het probleem

    Wu Qiang.Hydraulisch hef- en losplatformJuiste keuze moet aandacht besteden aan het probleem

  • Brindisi.Elektrisch liftmechanismeBekijk meer

    Brindisi.Elektrisch liftmechanismeBekijk meer

  • Brindisi.Multi mast aluminiumlegering hefplatformWaar te gaan?

    Brindisi.Multi mast aluminiumlegering hefplatformWaar te gaan?

  • Brindisi.PlatformstijlHoe de mislukking te verminderen?

    Brindisi.PlatformstijlHoe de mislukking te verminderen?

  • Brindisi.Lift van de fabriek van aluminiumlegeringKent u de methode voor het berekenen van het gewic

    Brindisi.Lift van de fabriek van aluminiumlegeringKent u de methode voor het berekenen van het gewic

  • Dun4-meter mobiele liftVoorzorgsmaatregelen voor productgebruik

    Dun4-meter mobiele liftVoorzorgsmaatregelen voor productgebruik

  • Susai.Productie van transformatorenDe vorm van besturingsfout tijdens het gebruik van

    Susai.Productie van transformatorenDe vorm van besturingsfout tijdens het gebruik van

  • Aken.Kleine hefplatformfabriekInleiding tot het toepassingsgebied en de structurele kenmerken van:

    Aken.Kleine hefplatformfabriekInleiding tot het toepassingsgebied en de structurele kenmerken van:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!