Colomba.Booster pijpleidingpompWaarborgde kwaliteit

  • vrijgavetijd:2022-12-28 10:57:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:194
  • Korte omschrijving:

    Colomba.,   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de

Artikel inhoud

   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.

   Als de dompelmodderpomp niet kan worden geïnstalleerd en in werking kan worden gesteld, kan de reactiekracht van de waaier de pompas direct bovenop zetten. Als de stijfheid van de pompas onvoldoende is, zal dit direct leiden tot het buigen van de pompas, wat resulteert in de schade van andere accessoires in de pomp.

   Veel mensen weten niet veel over het verpakken en verzegelen van apparatuur vanwege de apparatuur van massa en energie. Vervolgens laat s leren over de verpakking en verzegelende methode van de apparatuur: verpakking verzegelen is zeer gebruikelijk in dompelmestpompen. Deze methode heeft goede afdichtingsprestaties, is gemakkelijk te gebruiken, verwijder de dekplaat en druk de middelste waaier en waterafdichting uit.

   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.

   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op,Colomba.Centrifugale mestpomp, die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?


Colomba.Booster pijpleidingpompWaarborgde kwaliteit



   Het kan de mechanische efficiëntie tot op zekere hoogte verbeteren. Bovendien heeft de moleculaire structuur van de deklaag zelf een goede compactheid, die de lucht, water en andere media tijdens gebruik goed kan isoleren van de pompwaaier, en ook de corrosie en roest zoveel mogelijk kan verminderen

   QW (WQ) niet verstoppende dompelrioolpomp QW (WQ) niet verstoppende dompelrioolpomp IV. de dompelrioolpomp gebruikt V voeding die driefasige voeding zou moeten zijn. Als de dompelpomp slechts tweefasige voeding heeft, zal deze niet starten. In dit geval moet een professionele elektricien worden gevraagd om een klem op ampèremeter of een dompelpompbesturing te gebruiken

le mestpomp, zoals zand pompen en prospecting aan boord; Wat zijn de voordelen van de dompelbare modderpomp? Het voordeel van de dompelbare modderpomp is dat het handig en flexibel is, gemakkelijk te bedienen en ondergedompeld

levering   De pomp moet worden onderverdeeld in twee aspecten: elektriciteit en machines. Wat betreft machines,Colomba.Vortexpomp en pijpleidingpomp,Colomba.Waterput pijpleidingpomp, kunt u de vorige onderhoudsrecords vergelijken. De tweede is elektriciteit. U moet het vermogen van elke pompmotor kennen en een zeker begrip hebben van het besturingssysteem. Mestpomp met mechanische afdichting

   Selectie van pijpleidingdiameter: de selectie van pijpleiding zal rekening houden met de eenmalige aankoopkosten, bedrijfskosten op lange termijn en bedrijfsbetrouwbaarheid.

   Tegelijkertijd moeten de ondersteunende pijpleidingen in de pompruimte van elasticiteit van trillingsisolatie worden voorzien.


Colomba.Booster pijpleidingpompWaarborgde kwaliteit



   Als er een stand-by pomp is, wordt aanbevolen om de twee pompen op hun beurt te gebruiken. Wanneer het materiaal in gebruik is, kan het doen alsof een filterscherm de rol van filtratie speelt, om te voorkomen dat veel onzuiverheden de apparatuur binnendringen en pompblokkering veroorzaken.

Hoeveel gaat het kosten?gerepareerd. Aan de waterinlaat kan een net worden toegevoegd om te voorkomen dat teveel onzuiverheden in de pomp terechtkomen. Op deze manier zal de kans op het plakken van de pomp veel kleiner zijn!

   Als vertoningsscherm is de werking van elke brandpomp in één oogopslag duidelijk en het beheer is erg handig.

   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.

Colomba.   Onderdompelbare modderpomp Gebruik ultrasone methode om te detecteren of er cavitatie in de dompelbare modderpomp is. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen vaak betere meetresultaten bij gebruik.

   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.

   Tijdens aanpassing, maak eerst de steundekking los, druk dan de moer samen en los dan de lagerzetel los. Na het aanpassen van de schroef, draai de compressiemoer van de lagerzetel gelijkmatig aan om de assemblage naar de pompkop te laten bewegen. Het is noodzakelijk om de trolley te draaien tijdens het vastdraaien totdat de plaat niet beweegt. Draai volgens de pompwerking

GebouwdOverige productinformatie
  • Jiuyuan.500 kg kleine liftNieuwscitaat

    Jiuyuan.500 kg kleine liftNieuwscitaat

  • Gabu.Productietechnologie van transformator met olieonderdompelingShowcase van vakmanschap

    Gabu.Productietechnologie van transformator met olieonderdompelingShowcase van vakmanschap

  • SazhalombattaKleine lift beweegbaarWat zijn de werkfactoren

    SazhalombattaKleine lift beweegbaarWat zijn de werkfactoren

  • SazhalombattaElektrische kleine hefplatformtruckInternationaal instituut voor kleuronderzoek

    SazhalombattaElektrische kleine hefplatformtruckInternationaal instituut voor kleuronderzoek

  • zuidelijke voorstedenHydraulisch hefplatformVeld zal profiteren

    zuidelijke voorstedenHydraulisch hefplatformVeld zal profiteren

  • Maarssen.Elektrisch schaartype hefplatformHoog draagvermogen

    Maarssen.Elektrisch schaartype hefplatformHoog draagvermogen

  • Maarssen.Ophef- en klimplatformWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?

    Maarssen.Ophef- en klimplatformWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?

  • Maarssen.SchaarliftplatformWat zijn de kwaliteitsmethoden?

    Maarssen.SchaarliftplatformWat zijn de kwaliteitsmethoden?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!