Fort LiberteZD-modderpompGebruik in lage temperatuur medium

  • vrijgavetijd:2023-01-11 10:57:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:461
  • Korte omschrijving:

    Fort Liberte,   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompe

Artikel inhoud

   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.

   Wanneer in gebruik, kan het de waaier drijven om te roteren om het te laten stromen.

Fort LiberteInterne structuur van de modderpomp De pompas is gebogen. Nadat de drijfmestpomp omkeert kan de reactiekracht van de waaier de pompas direct bovenop zetten. Als de stijfheid van de pompas onvoldoende is, zal dit direct leiden tot het buigen van de pompas, wat resulteert in de schade van andere accessoires in de pomp.

   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.

Tsevie.   De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding,Fort LiberteBodemmestpomp, industriële koeling, landbouwirrigatie, scheepsladingaanpassing, landschapsfonteinen, moet de warmwaterpomp worden gebruikt, en zal het externe kraanwater voor koeling tijdens verrichting worden aangesloten, anders zal de motor niet worden verbrand vanwege te hoge middeltemperatuur.

   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.


Fort LiberteZD-modderpompGebruik in lage temperatuur medium



   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.

   Het is niet toegestaan de elektrische pomp lange tijd onder de voorwaarde van lage lift te gebruiken (over het algemeen mag de werkende lift niet minder zijn dan % van de nominale lift), die binnen het aanbevolen werkliftplan zoveel mogelijk moet worden gecontroleerd om te voorkomen dat de elektrische pomp de motor uitbrandt als gevolg van overbelasting. Pompen zonder zelfcirculerende koelapparatuur voorkomen dat ze allemaal langdurig aan water worden blootgesteld

   De pomp van de waterslibrie is een wijd gebruikt materiaal. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de wateromleiding en uitlaatmethode van het materiaal van de mestpomp. Nu laat s praten over de wateromleiding en uitlaatmethode van de dompelbare modderpomp: de dompelbare modderpomp moet het water uitpompen om een vacuüm te vormen, en dan water leveren,Fort LiberteAh mestpomp,

plan   Met de continue ontwikkeling van modderpomptechnologie heeft de dompelmodderpomp ook op de marktvraag gereageerd. Tegelijkertijd is dit type pomp vooral geschikt voor de diepte waar de verticale mestpomp niet kan werken. Let op bij het gebruik van de apparatuur. De dompelbare modderpomp kan werken als zijn diepte minder dan m is maar het overschrijdt

   Verwijder eerst de pomp uit de motor.

   Het bevindt zich in het midden, dus het lijkt erop dat veel regio"s goede effecten hebben bij het gebruik ervan.


Fort LiberteZD-modderpompGebruik in lage temperatuur medium



   Naast de methode, zullen materialen uitgebreid worden geselecteerd volgens de aard van corrosief medium, anti cavitatie theorie, moet bescherming goed worden gedaan, wat een uitgebreide optimalisatieontwerpmethode zou moeten zijn.

Uitvoerende norm   Of het nu gaat om de pre-installatie inspectie of de post-installatie inbedrijfstelling inspectie, de juiste operationele procedures moeten strikt worden gevolgd. Alleen de

   De beginmodus van de waterpompschakelkast is verdeeld in: volledige drukstart, sterdelta stap-down start, automatische koppeling stap-down start, zachte start en variabele frequentie start. De juiste startmodus moet worden gekozen op basis van de voedingsomstandigheden en andere factoren.

   Naast de methode, zullen materialen uitgebreid worden geselecteerd volgens de aard van corrosief medium, anti cavitatie theorie, corrosiemechanisme van waterpomp en spanningskenmerken. Om de levensduur te verlengen, moet bescherming goed worden gedaan, wat een uitgebreide optimalisatieontwerpmethode zou moeten zijn.

Fort Liberteer de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.

   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.

   Bovendien moet het continu tijdens transport worden gebruikt. Als er een interval in het midden is, moet worden vermeden dat het interval relatief lang is, om de stolling van modder in de pomp te vermijden wanneer de verrichting wordt gestopt.

GebouwdOverige productinformatie
  • BotropName10 meter mobiel hefplatformRealiseer de transformatie van de productstructuur

    BotropName10 meter mobiel hefplatformRealiseer de transformatie van de productstructuur

  • BotropNameLift hydraulisch hefplatformKan een vervormd effect hebben

    BotropNameLift hydraulisch hefplatformKan een vervormd effect hebben

  • BotropNameAlle aluminiumlegeringsliftErnstige invloed op de winstmarge van de industrie

    BotropNameAlle aluminiumlegeringsliftErnstige invloed op de winstmarge van de industrie

  • OegandaStructuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformatorVolatiliteit van de verv

    OegandaStructuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformatorVolatiliteit van de verv

  • Amsteten.Vast hefplatform kopenWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaarden?

    Amsteten.Vast hefplatform kopenWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaarden?

  • Amsteten.Heftruck 4mOfferte

    Amsteten.Heftruck 4mOfferte

  • Donghe RiverElektrisch zelfhydraulisch hefplatformWat voor soort superieure prestaties heeft het?

    Donghe RiverElektrisch zelfhydraulisch hefplatformWat voor soort superieure prestaties heeft het?

  • Long BeachElektrische lift mobiel typeProductstijging

    Long BeachElektrische lift mobiel typeProductstijging

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!