HardGalvaniseerde vierkante pijp als tussenlaagGrote fabriekskwaliteit

  • vrijgavetijd:2022-09-09 09:56:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:177
  • Korte omschrijving:

    Hard,Productbeschrijving van vierkante buis vierkante buis is een lichte dunne stalen buis met een holle vierkante doorsnede,

Artikel inhoud

Productbeschrijving van vierkante buis vierkante buis is een lichte dunne stalen buis met een holle vierkante doorsnede,Hard50100 gegalvaniseerde pijp, ook bekend als stalen koudgevormde profiel. Het is een sectiestaal met vierkante doorsnede vorm en grootte, dat is gemaakt van Q warmgewalst of koudgewalst band of spoel als basismateriaal, koudbuigen en hoogfrequent lassen. Naast de verdikking van de wanddikte, kunnen de hoekgrootte en de vlakheid van de warmgewalste speciale vierkante pijp het niveau van het lassen van koudgevormde vierkante buizen bereiken of zelfs overschrijden. Goede uitgebreide mechanische eigenschappen, koude en warme werkbaarheid en corrosiebestendigheid, en een goede lage temperatuur taaiheid.

dikte van de zinklaag: er is een groot verschil tussen koudgegalvaniseerde vierkante pijp en hete gegalvaniseerde vierkante pijp in galvanisatieproces; Koud gegalvaniseerde vierkante pijpen zijn vatbaar voor &UL; Elektrische verbranding ^ rdquo; De kleur van dit deel is grijs en de zinklaag is dik. Het is gemakkelijk om een huidige dode hoek te vormen op de hoek, en er is geen zinklaag bevestigd a an de koude gegalvaniseerde vierkante pijp. De koudgegalvaniseerde vierkante pijp heeft geen zinkklomp en kan als geheel worden ingekapseld, maar de totale zinklaag is dun en de dikte van de buitenste wand van zink is μ m-μ m de schijf ; De buitenmuren van de gegalvaniseerde vierkante buis met een hete dip worden bevestigd met een zinklaag, en er zullen watermerken en een paar zinktumoren zijn, maar de totale zinklaag is dik, en de dikte van de zinklaag op de binnenste en buitenste wanden van de vierkante buis is -mu; M boven. De aard van QB vierkante buis!

HardDimensionale stabiliteit voor hoge precisie vierkante buizen, de vereiste nauwkeurigheid is hoog dus de dimensionale stabiliteit moet worden gehandhaafd. Door het richten in de lucht en de langzame koelsnelheid, heeft het effect van stabilisatie en zal het aantal resterende vierkante buizen in de, dus moet het worden gekoeld; Verminderen van de vervorming van de demping omdat de vierkante buis slank is, is het gemakkelijk te vervormen tijdens het blussen, zodat de vervorming ervan strikt gecontroleerd moet worden. Hittebehandeling is een belangrijk proces. Bij het proces van blussen en koelen moet de koudplasticiteit in de tijd worden gecorrigeerd, wat een belangrijke stap is om de kwalificatiesnelheid te verbeteren. Daarom moet het blussen of koelen van de olie gedurende een bepaalde tijd worden uitgevoerd om thermische correctie voor te stellen.

Voor gastransmissie: gas, stoom en vloeibaar petroleumgas.

Dar Chabanne.Functionele index analyse van qb vierkante buis --de belasting op de onderdelen van de machine als gevolg van de grote vooruitgang van de kracht wordt de frontale ineenstorting belasting genoemd. De kracht van vernietiging van qb vierkante buis onder de frontale ineenstorting belasting wordt de frontale ineenstorting taaiheid genoemd.

Het gietijzer verwijst naar het product dat is vervaardigd door het smelten van ijzererts in hoogoven. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de vervaardiging van staal en voor het gieten van vierkant. Giet het gietijzer in de smeltoven om gietijzer (vloeibaar) te verkrijgen en giet het gietijzer in een gietbuis van vierkant. Dit soort gietijzer heet gietijzer.

In de afgelopen jaren speelt grote diameter naadloze vierkante buis een goede rol in de economische ontwikkeling. Omdat er veel soorten naadloze vierkante buizen met grote diameter zijn, is het continu gieten van naadloze vierkante buizen met grote diameter ook anders. Wat zijn de specifieke stappen van het continue gieten van grote diameter naadloze vierkante buis? Zoals de naam suggereert, vierkante buis is een soort vierkante buis type. Veel materialen kunnen vierkante buis lichaam vormen. Het medium wordt gebruikt voor welk doel en waar het wordt gebruikt. De meeste vierkante buizen zijn stalen buizen, die worden uitgepakt, egaliseerd geplet en gelast om ronde buizen te vormen, Vervolgens wordt de ronde pijp in een vierkante pijp gerold en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Over het algemeen zijn vierkante buizen per verpakking meestal in grote specificaties qua spot, en . --~ - vierkante buizen worden verdeeld in structurele vierkante buizen, decoratieve vierkante buizen, mechanische vierkante buizen, enz. volgens hun gebruik.


HardGalvaniseerde vierkante pijp als tussenlaagGrote fabriekskwaliteit



Pijp voor olieboringen (yb-) is een vierkante pijp die wordt gebruikt voor interne of externe verdikking aan beide uiteinden van olieboringen. Steelpijpen worden verdeeld in draaiende draad en niet-draaiende draad. Draaiende leiding is verbonden met gewrichten, en niet draaien van draad pijp is verbonden met gereedschap gewricht door middel van kontlassen.

In geval van twijfel over de sterkte van vaste qb vierkante buis, kan het worden gebaseerd op tb &m mdash; de comprimerende kracht van qb vierkante buis op het oppervlak van de structuur wordt indirect gemeten door de beladingsmethode. De meting moet worden uitgevoerd op de leeftijd van ongeveer dagen en de gemeten gemiddelde sterkte moet niet lager zijn dan de ontwerpwaarde of de gespecificeerde waarde. Wanneer niet aan de eisen is voldaan, kan de methode voor de monsterneming van kernboringen worden gebruikt voor verificatie.

Functionele index analyse van qb vierkante buis --de belasting op de onderdelen van de machine als gevolg van de grote vooruitgang van de kracht wordt de frontale ineenstorting belasting genoemd. De kracht van vernietiging van qb vierkante buis onder de frontale ineenstorting belasting wordt de frontale ineenstorting taaiheid genoemd.

investeringDe technologie van zwevende onderkaak en vierkante buis is geleidelijk rijp.

B. converterstaal: a) zuuromzetters staal; b) Basisomzetters staal. Of a) convertertaal met de bodem; b) zijdelingse omzettingsstaal; c) hoogopgeleide omzettingsstaal.

Na chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de levensduur van de vierkante buis te verlengen, We hoeven alleen te behandelen volgens deze,HardHeldere vierkante buis, zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn, wat resulteert in het verschil tussen elektroden, zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.


HardGalvaniseerde vierkante pijp als tussenlaagGrote fabriekskwaliteit



Het grootste deel van de productie van vierkante buizen is het verwerken van de vierkante buis, wat resulteert in plastische vervorming van het verwerkte staal (billet ingot, enz.). Volgens de temperatuur van de vierkante buis kan de vierkante buis worden verdeeld in koude verwerking en warmbehandeling. De belangrijkste verwerking van vierkante buis omvat: rolling: het verschil (verschillende vormen) tussen de vierkante buis metaal blanco en de roterende rol Door de compressie van de rol wordt de materiaalafdeling verminderd en wordt de lengte verhoogd. Dit is een gemeenschappelijke productiemethode voor het produceren van vierkante buizen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het produceren van vierkante buisprofielen, platen en buizen. Het wordt verdeeld in koud rollen en warm rollen.

Norm voor inspectieVoor olie moet de olieborstel worden uitgevoerd overeenkomstig de voorschriften van het regelsysteem, zodat de olieborstel en de olie in de juiste positie van de borstel en rimpels worden voorkomen.

Chemisch polijsten: minder investeringen in verwerkingsapparatuur, hoge snelheid, hoge efficiëntie en goede duurzaamheid. De defecten zijn slechte helderheid, overloop van gas, vraag naar ventilatieapparatuur en moeilijke verwarming. Het is geschikt voor het verwerken van kleine partij van rommelige onderdelen en producten met een lage helderheid vraag naar kleine onderdelen.

Reinigingsoplosmiddel en emulsie kunnen het oppervlak van vierkante buis reinigen om olie, vet, stof,HardPrijslijst van 120 gegalvaniseerde vierkante pijp, agens en dergelijke organische stoffen te verwijderen, maar het kan geen roest, schaal, lassen, enz. op het oppervlak van vierkante buis verwijderen, dus het wordt alleen gebruikt als een hulpmiddel in de productie.

HardKoud getrokken of koudgewalst precisievierkante buis (gb-) is een koudgetrokken of koudgewalst precisievierkante buis met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor mechanische structuur en hydraulische apparatuur. De selectie van precisievierkante mechanische structuur of hydraulische apparatuur kan de bewerkingstijden aanzienlijk besparen, de materiaalsnelheid verbeteren en de productkwaliteit verbeteren.

B. veerstaal C. staal van stalen gereedschapswerktuigen: A. staal van koolstofgereedschapswerktuigen; gelegeerd gereedschapsstaal; c. Hoogsnelheidsgereedschapsstaal.

Er zijn veel verwerkingstechnologieën voor vierkante buizen. Ik zal de specifieke verwerkingstechnologie hier niet introduceren. We weten alleen over de verwerkingstechnologie van elkaars buizen. We kunnen onvoldoende begrip hebben van de verwarmingstechnologie. Vervolgens zal ik u een gedetailleerde introductie geven aan de verwarmingstechnologie van de lagere buizen.

GebouwdOverige productinformatie
  • Raleigh.Werkplaats heffende vrachtliftEr zijn verschillende verwerkingsniveaus

    Raleigh.Werkplaats heffende vrachtliftEr zijn verschillende verwerkingsniveaus

  • Bradford.304 roestvrij stalen bar fabrikantAnalyse van nieuwe groeipunten

    Bradford.304 roestvrij stalen bar fabrikantAnalyse van nieuwe groeipunten

  • BruggenZware industrie geleiderail type vrachtliftWat zijn de vaardigheden?

    BruggenZware industrie geleiderail type vrachtliftWat zijn de vaardigheden?

  • Southend On Sea304 roestvrij stalen buis geleverd door de fabrikantKoopvaardigheden die verkopers mo

    Southend On Sea304 roestvrij stalen buis geleverd door de fabrikantKoopvaardigheden die verkopers mo

  • Andria.kgm1 meter vaste heffende vrachtliftVerdediging tegen verschillende gradaties van chemische v

    Andria.kgm1 meter vaste heffende vrachtliftVerdediging tegen verschillende gradaties van chemische v

  • Greenwich City.304 roestvrij stalen buis met kleine diameterIndustrie markt

    Greenwich City.304 roestvrij stalen buis met kleine diameterIndustrie markt

  • Marsala.1 ton heffen 8-meter vrachtliftHebben andere basisfuncties en kenmerken:

    Marsala.1 ton heffen 8-meter vrachtliftHebben andere basisfuncties en kenmerken:

  • Belfast304 roestvrij stalen kleur buis fabrikantWat zijn de belangrijkste punten voor selectie?

    Belfast304 roestvrij stalen kleur buis fabrikantWat zijn de belangrijkste punten voor selectie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!