Bejucaalgroeten van kleine leidingenHoe te bedienen en debuggen

  • vrijgavetijd:2023-01-25 12:58:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:199
  • Korte omschrijving:

    Bejucaal,De voegpijp kan worden verdeeld in ongecomprimeerde voegpijp en beperkte voegpijp volgens of het de drukstuwkracht (blin

Artikel inhoud

De voegpijp kan worden verdeeld in ongecomprimeerde voegpijp en beperkte voegpijp volgens of het de drukstuwkracht (blinde plaatkracht) kan absorberen die door de middeldruk in de pijp wordt gegenereerd; Volgens het verplaatsingstype van de voegpijp, kan het worden verdeeld in axiale voegpijp, dwarsvoegpijp, hoekvoegpijp en drukbalansvoegpijp. De voegpijp kan lading niet dragen en moet afzonderlijk worden gehesen; Naast de voorvervorming vereist door het ontwerp voor prerekken of koud aanhalen, is het verboden om de installatieafwijking van de pijpleiding aan te passen door de voegbuis te vervormen; Tijdens installatie mag lassenslak niet op het oppervlak van voegbuis spatten en andere mechanische schade lijden; Alle beweegbare onderdelen van de voegbuis mogen niet door externe componenten worden vastgelopen of de normale werking van zijn beweegbare delen beperken. Het grootste deel van het falen van de voegbuis wordt veroorzaakt door de externe omgevingscorrosie. Daarom kan in het structurele ontwerp van de voegpijp het contact tussen het externe corrosiemedium en de voegpijp worden overwogen. BijvoorbeeldBijvoorbeeld, kan een verpakkingsafdichtingsapparaat worden toegevoegd tussen de uitlaateindring en de uitlaatpijp, die gelijkwaardig is aan de mouwvoegpijp. Het kan niet alleen de invasie van externe corrosieve media weerstaan,BejucaalSpuitpijp met stapelbodem, maar ook een veiligheidsbarrière aan de voegpijp toevoegen. Zelfs als de voegpijp beschadigd is, kan de voegpijp ook een compensatierol spelen en het falen van de voegpijp vermijden. Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geweest in de moderne gebouwbouw. In de jaren zestig werden voegen pijpen populariseerd in China, maar het waren bevestigingsmiddelen voegen pijpen. In de jaren tachtig begon China geavanceerde voegen pijpen met meerdere s te ontwikkelen. Met de continue ontwikkeling van China De bouwindustrie in moderne tijden, de bouwindustrie is steeds rijper en perfect geworden in China, en de bamboe houten voegpijp is geëlimineerd door de markt. Grouting pijp is de mainstream vorm van voegen pijp geworden en wordt wijder gebruikt in de bouw.

De opgraving van de funderingsput volgt strikt het beginsel van & quot; gelaagde opgraving& quot;. De steunopbouw moet nauw worden gecoördineerd met de grondopgraving. Tijdens de opgraving moet het aardwerk in de buurt van de voegbuis worden uitgegraven door de centrale groefmethode om te voorkomen dat de machine botst met de steun; Het grondwerk in de buurt van de hellingbeschermingspaal moet handmatig worden uitgegraven met kleine machines en gereedschappen. Het is verboden om met de voegpijp en geboorde paal door mechanische opgraving in botsing te komen. Nadat het grondwerk tot de ontwerphoogte is uitgegraven, moet de voegbuis op tijd worden opgericht en voorgespannen om de blootstellingstijd zonder steun te verminderen.

Bejucaal(de dichtheid van staalpijp is kg/dm berekeningsformule: w.. (D-S) s waar: W met theoretisch gewicht van staalpijp per meter, kg van M; D. Nominale buitendiameter van staalpijp, mm.

Tegelijkertijd, omdat de ruimte in de voegpijp het laterale glijden en rollen van de bodemdeeltjes binnen beperkt,Bejucaal48lood kleine buis, treedt de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing ook op tussen dit deel van bodemdeeltjes en aangrenzende bodemdeeltjes, resulterend in wrijving. Deze wrijvingskracht wordt over het algemeen & quot; bijtkracht& quot; of & quot; laterale krachtweerstand& quot;. De & quot; oppervlaktewrijving& quot; en & quot; bijtkracht& quot; Maak de slip en rol van bodemdeeltjes onder de kracht van de bovenste grenslijn op de plaats van de voegpijp, en beperk de laterale verplaatsing van grond in het hele vlak van de voegpijp. De voegpijp speelt een belangrijke rol in de belangrijkste punten van nederzetting. Daarom is het redelijk om de voegpijp te gebruiken om de ongelijke nederzetting van vulopgravingsovergangsondergang te behandelen. Dit document yzes het actiemechanisme van de voegbuis volgens zijn type en kenmerken, introduceert de bouwtechnologie en het proces in de bouw van het voorkomen van de reflectiesscheur van het wegoppervlak, en stelt een nieuwe technologie voor om een laag vulstof in het voegbuisnetwerk te sproeien bij het bestratingen van de oppervlakteloop. Als een soort wegversterkingsmateriaal, wordt het voegen van pijp wijd gebruikt in wegenonderhoud techniek vanwege zijn voordelen van eenvoudige, snelle bouw en lage investering.

Tan, Tan.Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode) is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.

Wanneer de voegbuis is geïnstalleerd, is de asafwijking ≤ cm, en de draagcapaciteit van de steunverbinding zal voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij het verbinden van de voegbuizen moeten bouten symmetrisch worden geïnstalleerd en in volgorde worden aangedraaid. Ondertussen, om overmatige afbuiging van de voegbuizen te voorkomen wanneer axiale kracht wordt toegepast, moet de afbuiging aan de horizontale worden gecorrigeerd voordat axiale kracht wordt toegepast.

De voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de binnenring in de verticale staat, en de uitgetrokken pijp is veervormig en automatisch rechtgezet. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden. Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn.


Bejucaalgroeten van kleine leidingenHoe te bedienen en debuggen



De opstelling van de spanningsmeter moet worden geïnstalleerd voordat de voorspankracht wordt uitgeoefend, moet in het rapport worden opgemerkt dat de ondersteunende axiale krachtgegevens de verandering van de spanning van de voegbuis weerspiegelen nadat de voorspanning is toegepast.

De betoncomponenten moeten worden bedekt en vochtig worden uitgehardhin u na het gieten. De tijd van het uitharden van beton door water mag niet korter zijn dan zeven dagen voor het beton gemengd met Portlandcement gewoon Portlandcement of slakken Portlandcement; Voor beton gemengd met vertraagde toevoegingen of met eisen inzake ondoordringbaarheid mag het niet minder zijn dan graden. Het uitgehard beton moet worden bedekt met plastic doek, en alle blootgestelde oppervlakken moeten dicht worden bedekt, en gecondenseerd water zal in het plastic doek worden gehouden.

Soms wordt de voegpijp aan de twee zijden van het hoefijzeroppervlak bedekt. Pas de samenwerkingsspecificaties van de voegpijp bij de distributiepijp aan. Hoe voeg lekkage tijdens installatie van voegbuis te voorkomen?

Design merkTijdens het gebruik van de akoestische pijp, is het noodzakelijk om een gedetailleerd begrip van de installatiemethode te hebben zodat deze normaal kan worden gebruikt en de toepassingskwaliteit van de voegpijp kan verbeteren. Tijdens het installeren van Jiangsu akoestische meetbuis, moeten we aandacht besteden aan de oriëntatie van het installatiegat. Zolang het apparaat in een correct gat is geïnstalleerd, kan de Jiangsu akoestische buis normaal in het toepassingsproces worden gebruikt en kan de levensduur van Jiangsu akoestische buis worden verbeterd. Dit is ook de belangrijkste factor in het sollicitatieproces in de toekomst. Als de gatfout in het proces van het apparaat wordt opgescheppd, zal de weerstand van Jiangsu akoestische pijp verschijnen in het proces van toepassing, is het noodzakelijk om het apparaat volgens het geplande papier te gebruiken,BejucaalOndersteun kleine buis, zodat het normaal kan worden gebruikt en de kwaliteit van gebruik kan verbeteren. In het proces van toepassing, omdat er veel Jiangsu akoestische meetpijpen in het proces van bouw zullen zijn. Op deze manier zal het fenomeen van ongelijke spanning worden gevormd. In het proces van toepassing zullen de verschijnselen van conflict en onbruikbaar worden gevormd. Om het fenomeen van het omringen van elkaar te voorkomen, zodat het normaal kan worden gebruikt. De fabrikant van de voegpijp introduceerde dat de productkwaliteit van de voegpijp relatief stabiel is, en wanneer de vorm is voltooid, is het niet gemakkelijk om defecten te tonen. De meeste defecten van de voegpijp verschenen in de proefproductieperiode, en de meeste van hen werden gevormd als gevolg van de onredelijke planningsstructuur van de mal. De fabrikant van de voegpijp zal kort de behandelingsmethoden van defecten als volgt introduceren: rimpelverschijning en behandelingsmethoden. De zogenaamde rimpel verwijst naar dat er een bolle rand op het cirkelboogoppervlak van de voegpijp is, en er is een holle verschijning aan de aangrenzende kant. Dit soort rimpel is meestal in de vorm van scherpe ribbels, waarvan sommige recht aan het mondstuk zijn, in de vorm van & quot; acht& quot;. Chengdu voegpijpfabrikanten komen meestal voor op het binnenste boogoppervlak, en sommige komen voor op het buitenste boogoppervlak.

De glasvezelvoegpijp heeft de kenmerken van gemakkelijke constructie, hoge temperatuurweerstand corrosieweerstand, lage verlenging, hoge elastische modulus, geen langdurige kruip, die aan de eisen van milieubescherming voldoet, en heeft een hoge treksterkte in de dwarse en langsrichtingen. De sterkte-gewichtsverhouding van glasvezel is groter dan die van staal, en de treksterkte kan kn bereiken, die voldoende sterkte biedt om reflectiesscheuren te voorkomen. Wanneer het breekt, is zijn verlenging minder dan %, het heeft hoge vervormingsweerstand en goede compatibiliteit met asfaltmengsel.

De stabiliteit van de voegpijp is een van de belangrijke factoren om de stabiliteit van de hele funderingsput te controleren. De erectie moet nauwkeurig en in pl zijnplaats, en voorspanning moet worden toegepast in strikte overeenstemming met de ontwerpvereisten. Er moet met name aandacht worden besteed aan de stabiliteit van de diagonale versteviging. Tijdens de diagonale versteviging moet elke schakel van de installatie zorgvuldig worden bediend. Tegelijkertijd moet de staalpurlin zijn stabiliteit, sterkte en vervormingsvereisten tijdens het productie- en installatieproces ook verzekeren. Bovendien, tijdens het hele bouwproces van de funderingsput voegpijperectie tot verwijdering, moet de voegpijp strikt worden gecontroleerd om zijn stabiliteit te verzekeren. Hoe het draagvermogen van palen met voegbuizen in geboorde palen te verbeteren, tijdens het boorproces van grote diameter gegoten palen, zal de bodemlaag rond de palen los raken door de roering van de draaikoppen. Daarnaast maakt de wateronderdompeling de bodemlaag die is begonnen los te raken losser. Dit probleem kan effectief worden opgelost door voegen met voegen buizen. Hoe het draagvermogen van palen te verbeteren bij het voegen met voegbuizen?


Bejucaalgroeten van kleine leidingenHoe te bedienen en debuggen



Classificatie van voegpijp voegpijp De voegpijp is een vlak gaasmateriaal van voegpijp met bepaalde flexibiliteit. De belangrijkste grondstof is polyethyleen voegen pijp. Het wordt geëxtrudeerd in dunne bladen door een voegpijpextruder, en dan geponst wigulaire gaten. Dan wordt het gemaakt door directioneel rekken onder controle van verwarming. Het kan worden verdeeld in unidirectionele voegpijp en bidirectionele voegpijp volgens de verschillende uitrekkingsmodi wanneer het wordt vervaardigd.

kwaliteitsindexDe voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat, ankerbasisplaat en spiraalversterking. De clip is het belangrijkste onderdeel van het verankeringssysteem. Het is tweedelig en gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal.

voordelen: Eenvoudige instinstallatie, complete set; De voegpijp kan op de bouwplaats volgens de werkelijke vereiste lengte van de verbinding worden onderschept (het wordt aanbevolen dat de langste voegplaatslengte m niet mag overschrijden); Er is geen speciaal installatiemateriaal vereist; vier

Lage kosten, snelle tijd, geen verlies, vrij van klimaat- en plaatsbeperkingen.

BejucaalIn China zijn de soorten voegpijpen nu relatief compleet, van voegpijpen en voegpijpen voor versterking Subgrade aan glasvezelvoegpijpen voor wegbestrating, tot convexe voegpijpen en kunststof trekvoegpijpen voor spoorwegen. Voor verschillende wegenbouwomgevingen worden verschillende soorten voegbuizen geselecteerd, die niet alleen de kwaliteit van de weg kunnen garanderen, maar ook de kosten kunnen besparen. Dus wat voor soort toepassingseffect kan de voegpijp bereiken in snelwegonderhoud? De fabrikant van de voegpijp neemt u mee om een kijkje te nemen.

De Xiaobian van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert ons eraan dat er vele vormen van voegbuizen zijn, die vanuit verschillende hoeken kunnen worden onderscheiden, waaronder het volgende. Volgens het type versterking van de voegpijp, kan het worden verdeeld in de voegpijp van dikke versterking van de voegpijpPijp, de voegpijp van parallelle versterking (draad) bundel van de voegpijp, en de voegpijp van staalbundel van de voegpijp. Voor dikke versterking wordt over het algemeen één voegpijp gebruikt om één wapening te verankeren. Voor spanen en staalstrengen moet een voegbuis meerdere stalen staven of staalstrengen tegelijkertijd verankeren, die vaak in een ring of cirkel of in een rechthoek zijn gerangschikt. Vanwege het verschillende aantal en de opstelling van voorgespannen wapening zullen de vorm en structuur van voegbuis natuurlijk ook verschillend zijn. Volgens het principe van het voegen van pijp en het overbrengen van voorspanning, kan het worden verdeeld in voegenpijp die op dragende druk berust, voegenpijp die op wrijving vertrouwt en voegenpijp die op hechting berust.

Bij de bouw van sommige voegbuizen na de voltooiing van de bouw van het project, omdat sommige bouwpersoneel geen beschermende maatregelen heeft genomen na de voltooiing van deHet project werd beschadigd door enkele externe factoren. Om gebruikers te helpen de bouwkwaliteit van de voegbuizen effectief te verbeteren, introduceert het volgende artikel de beschermende maatregelen die moeten worden genomen na de voltooiing van de constructie van de waterdichte laag van de voegbuizen. Voor verschillende technische ontwerpen, waterdicht en waterstop zal worden uitgevoerd gedurende het hele proces van het voegen van pijp totdat de terugvullende grond is voltooid.


GebouwdOverige productinformatie
  • Xinrong.kgmLiften van de lading van de geleiderailkettingWat zijn de voordelen ervan?

    Xinrong.kgmLiften van de lading van de geleiderailkettingWat zijn de voordelen ervan?

  • Taocheng.Liften van goederenliftenDesign merk

    Taocheng.Liften van goederenliftenDesign merk

  • XinjiangCity in ChinaLuchtvrachtliftSnijtechnologie

    XinjiangCity in ChinaLuchtvrachtliftSnijtechnologie

  • peitaihoMagazijnliftIndustrie samengestelde index

    peitaihoMagazijnliftIndustrie samengestelde index

  • Shanhaiguan.kgmMagazijnliftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

    Shanhaiguan.kgmMagazijnliftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

  • Dongzhou.Nieuwe vaste hefladingsliftU bent van harte welkom om te bestellen

    Dongzhou.Nieuwe vaste hefladingsliftU bent van harte welkom om te bestellen

  • Xingtaiworld.kgmOliedruk spoor heffende vrachtliftWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

    Xingtaiworld.kgmOliedruk spoor heffende vrachtliftWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

  • torayOpenlucht eenvoudige heffende vrachtliftHet vormproces is anders

    torayOpenlucht eenvoudige heffende vrachtliftHet vormproces is anders

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!