PhetchabunKlasse transformator met olieonderdompelingRichtlijnen voor aandacht tijdens de bouw

vrijgavetijd:2022-09-06 14:49:41 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:255

Kerntips:Phetchabun,Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge tra

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval schade aan machines en apparatuur, enz.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

PhetchabunVisuele controle voor de controle van de transformator

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Iganga.kgmII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules,PhetchabunMulti voltage uitgangstransformator, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden,PhetchabunParameters van een distributietransformator voor 10kV, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

analyseIn het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.


PhetchabunKlasse transformator met olieonderdompelingRichtlijnen voor aandacht tijdens de bouw



De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

hervormingDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Oorzaken van brand in transformator

PhetchabunElektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Fabriek voor droge transformatoren

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Gebouwdadviserennieuws
GebouwdLaatste nieuws