Sorel-Tracy.Dompelpomp met rubbervoeringVoldoen aan de vraag van de markt met kwaliteit

vrijgavetijd:2022-09-09 09:06:05 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:782

Kerntips:Sorel-Tracy.,Sorel-Tracy.WQ dompelrioolwaterpomp,   Goederen.   Het hogedrukwater stroomt met een zeer hoge snelheid naar de ruimte d

Sorel-Tracy.WQ dompelrioolwaterpomp,

   Goederen.

   Het hogedrukwater stroomt met een zeer hoge snelheid naar de ruimte die de oorspronkelijke bel inneemt en vormt een slagkracht. Het metalen oppervlak van de pomp was vermoeid en beschadigd door deze schokken. Cavitatie wordt veroorzaakt door luchtbellenbraak en materiaalstamping als gevolg van het verschil in luchttemperatuur en -druk

Sorel-Tracy.   Vereisten. Installeer vervolgens de drukregelende film, drukregelende veer en dekking.

   Wiel, mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen, die slijtvast, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn, en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, met een hoge slakkenzuigefficiëntie en completere ontsmetting. Er is geen behoefte om hulpvacuümpomp uit te rusten, en de investering is lager.

Rio Branco.   Wanneer in gebruik, kan het de waaier drijven om te roteren om het te laten stromen.

   De toepassing van pompen omvat alle aspecten van werk en productie, en de types pompen zijn ook divers. Sommige van dezelfde pomp hebben verschillende namen, en sommige van de namen zijn erg vergelijkbaar, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden. Vandaag zullen we de dompelpomp en de dompelpomp introduceren. Is er enig verschil tussen de twee

ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,


Sorel-Tracy.Dompelpomp met rubbervoeringVoldoen aan de vraag van de markt met kwaliteit



   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage pompschade en demontage te voorkomen.

   Er zijn veel redenen voor oververhitting van de motor. Het kan zijn omdat de voedingsspanning te hoog is, of er is een probleem met de waterpomp of de motor zelf.

   Het fruit is ook slecht; Whe

Eerlijk beheerDe sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie, kolen, milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie, enz.

   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.

   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, pompschade en demontage te voorkomen.

eigendomsrecht   Tijdens normale verrichting, is de temperatuur van de motor zeer hoog, sommige zelfs zo hoog als ℃. In dit geval is het gemakkelijk om de motor te verbranden en te vervangen door een nieuwe. In feite brandt één motor uit op dit moment. Don Maak je geen zorgen om het te vervangen. U moet de oorzaak van de motor achterhalen s verwarming,Sorel-Tracy.Circulerende warmwaterpomp,Sorel-Tracy.Ah mestpomp, of

   Op het rek.

   Onderdompelbare slurrypompas seal type: verpakking, verpakking en hulpwaaier seal, enz.

Sorel-Tracy.   Daarom zal de statorwikkeling worden uitgebrand als gevolg van overmatige temperatuurstijging.

Door de juiste bedieningsstappen kan het product een effectieve rol spelen op de gebruikslocatie.

   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Gebouwdadviserennieuws
GebouwdLaatste nieuws