BimboNameOlie ondergedompeld volledig afgesloten transformatorWat is belangrijker?

vrijgavetijd:2022-09-27 12:47:39 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:231

Kerntips:BimboName, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekkin

eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

BimboNameDe gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Muang Phonsavan.Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.


BimboNameOlie ondergedompeld volledig afgesloten transformatorWat is belangrijker?



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Bij inbedrijfstelling:

Eerlijkheid en wederzijds voordeelOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Wanneer de transformator uit de fase is, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D,BimboNameElektrische hoogfrequente transformator, D,BimboNameDistributie-transformator-experiment, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest is, is, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.


BimboNameOlie ondergedompeld volledig afgesloten transformatorWat is belangrijker?



Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Oké of niet?De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen,BimboNamePrijs van de 250kVA box type transformator, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

BimboNameDaarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Gebouwdadviserennieuws
GebouwdLaatste nieuws