Ciudad AcunaBodemmestpompRedenen voor het probleem van het waardegevoel

vrijgavetijd:2023-01-15 10:59:47 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:84

Kerntips:Ciudad Acuna,   Het gebruik van waterpompen is gerelateerd aan alle aspecten van ons leven. Met de komst van de meivakantie neemt het

   Het gebruik van waterpompen is gerelateerd aan alle aspecten van ons leven. Met de komst van de meivakantie neemt het waterverbruik toe. Daarom is het noodzakelijk voor ons om een geschikte waterpomp te kiezen.

   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.

Ciudad Acuna   Het weerstandsverlies in de hefpijp en het weerstandsverlies van de watertoevoerpijp na de uitlaat van de pompbasis.

   Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringen

Kasongo.   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat, is er over het algemeen alleen uitgaande kabel, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is, zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.

   de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.

   Wiel,Ciudad AcunaBooster pijpleidingpomp, mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen, die slijtvast, corrosiebestendig,Ciudad AcunaKleine diepe waterpomp, niet verstoppend zijn, en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, met een hoge slakkenzuigefficiëntie en completere ontsmetting. Er is geen behoefte om hulpvacuümpomp uit te rusten, en de investering is lager.


Ciudad AcunaBodemmestpompRedenen voor het probleem van het waardegevoel



Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassing

   Verwijder de vergrendelingsring van de koppeling, schroef de bevestigingsschroef los en verwijder de verbindingsbout om de motor en waterpomp te scheiden.

   Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de rotor van de roterende pomp glad en gelijkmatig zijn, zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.

veiligheidseisen   Controleer daarna voordat u opnieuw begint of het rollen van de waaier normaal is en of de compressiebouten van de lagerassemblage zijn aangedraaid, en start vervolgens de pomp.

   Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?

   In de modderpomp, is de axiale kracht hoofdzakelijk samengesteld uit de drukverschilkracht van het vloeibare effect op de waaier en de zwaartekracht van het gehele rollende deel. De effectrichting van de twee krachten is hetzelfde, en de resulterende kracht is de som van de twee krachten. Als de dompelbare modderpomp met een hulpwaaier is uitgerust is het vloeibare effect op de hulpwaaier


Ciudad AcunaBodemmestpompRedenen voor het probleem van het waardegevoel



   Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.

Eerlijke dienst   De dompelmestpomp kan worden gebruikt om veel media die vaste deeltjes bevatten te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.

   Vereisten voor de procesvoorbehandelingseenheid voor de normale o

   Pomp. Bovendien wordt de dompelmestpomp voornamelijk gekenmerkt door & quot; slurry& quot; die slijtvast is en deeltjesdoorlaat.

Ciudad Acuna   Sterke sterkte en andere voordelen. Het wordt veel gebruikt als afdichtingsapparaat voor verschillende pompen. Plaats een waterdichtingsring aan de onderkant van de verpakkingsdoos, en plaats vervolgens de vuller.

   Als de pomp is uitgerust met een vacuümmeter of drukmeter, sluit u de kraan die met de dompelmestpomp is verbonden voordat u de motor start, en opent u vervolgens geleidelijk de afsluiter van de uitlaatslib. Als de stroom te groot is,Ciudad Acunaslibpomp, kunt u properl

   De oplossing voor de buitensporige temperatuur van de waterpomp: bij het selecteren van de motor, is het noodzakelijk om een te kiezen die overeenkomt met zijn vermogen en snelheid. Bovendien moet de koelventilator op de hoofdas worden geïnstalleerd. Het is ook mogelijk om het aantal ventilatorbladen adequaat te verhogen, maar let op het aanpassen van de vacuümpomp

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Gebouwdadviserennieuws
GebouwdLaatste nieuws